Op 7 juni 2018 presenteert Fujitsu in de Event Lounge in Brussel haar nieuwste technologieën en technologische oplossingen op de “Fujitsu World Tour”.

Dit jaar staat in het teken van co-creatie waarbij Fujitsu zich profileert als technologische partner die niet alleen volledige IT-oplossingen biedt voor haar klanten, maar hen ook bijstaat om de juiste IT-technologie te kiezen en deze met succes te implementeren.

Op dit event geeft Fujitsu de kans aan een aantal (jonge) bedrijven en organisaties om ook hun oplossingen m.b.t. specifieke problemen voor te stellen.

In deze context geeft Staatssecretaris voor de Noordzee Philippe De Backer een uitgebreide toelichting over het belang van gezonde maritieme ecosystemen en hoe het Marien Ruimtelijk Plan en de Beheerplannen voor Natura 2000 in het Belgische deel van de Noordzee hiertoe moeten bijdragen.

Na zijn toespraak gaf Mr. De Backer het woord aan Zero Plastic Rivers voor een presentatie over het wereldwijde probleem van de plastic vervuiling van waterwegen, rivieren, zeeën en oceanen.

Naast de presentaties konden de bezoekers ook terecht in het “Smart Talks Café” voor bijkomende demonstraties van specifieke technologieën en oplossingen, en waar de partners afzonderlijke stands hadden om hun oplossingen verder toe te lichten.

 

 

Categories:

Tags:

Comments are closed