Donaties

Zero Plastic Rivers vzw zet zich in om de plasticvervuiling van onze rivieren drastisch te verminderen. Hiervoor werken we samen met partners van de overheid, het bedrijfsleven, de academische wereld en burgerinitiatieven op het vlak van metingen, preventie en opruimen.

Als burgerinitiatief is Zero Plastic Rivers vzw een onafhankelijke organisatie die volledig steunt op de inzet van vrijwilligers en de financiƫle steun van sympathisanten.

Deze aanpak laat ons toe om meer dan 95% van alle donaties rechtstreeks in te zetten  voor projecten om de plasticvervuiling van rivieren te bestrijden. Met jouw bijdrage kunnen we acties en projecten die hiervoor worden opgezet door sympathisanten en partners van Zero Plastic Rivers vzw ook financieel steunen. Dit kan gaan van bewustmakingscampagnes en opruimacties tot specifieke onderzoeksprojecten om de nodige kennis en know-how verder uit te bouwen.

Als je ons financieel wil steunen, dan kan je dat doen door een donatie te doen via overschrijving op de bankrekening van Zero Plastic Rivers vzw, met vermelding dat je een donatie doet:

Zero Plastic Rivers vzw

IBAN:    BE16 0018 3849 6974

BIC:      GEBABEBB

Heel erg bedankt voor je steun!